Opgave optochten Carnaval 2019

Opgave optochten Carnaval 2019

UPDATE: Helaas de opgave voor de optochten van 2019 is vol. Er kunnen zich geen nieuwe deelnemers meer aanmelden.

Alaaf Hènige Slepvèènt, Hènige Slepwichter en al dat andere carnavalsgespuis! 

Carnaval 2019 staat weer in ’t vooruitzicht en ook dit jaar zullen we weer van de partij zijn bij de optochten in Ootmarsum en Geesteren, in plaats van Albergen doen we dit jaar mee aan de optocht in Langeveen! Kortom, drie leuke optochten waar we met een grote loopgroep en mooie wagen aan mee zullen doen!

Ons thema dit jaar is “De Hènige Slepvèènt in Willy Wonka’s Wereld”, oftewel: Hènige Slepvèèntlaand wordt omgetoverd tot de chocoladefabriek van Willy Wonka!

De kosten per pak voor volwassenen zijn € 20,- en voor kinderen € 15,-. De kosten voor de bussen bedragen € 5,- per optocht.

Je kunt je hier aanmelden.

BELANGRIJK: OPGEVEN KAN TOT 1 OKTOBER 2018! We hebben 150 plekken beschikbaar, weer er dus zo snel mogelijk bij want VOL=VOL!

P.S. Mocht je willen helpen bij het maken van de pakken of het bouwen van de wagen? Stuur een berichtje naar Lieke de Witte (06-13185960) voor het maken van de pakken of Wouter Oude Vrielink (06-13784708) voor het bouwen aan de wagen, graag na 17.30 uur.

Thema 2019 bekend!

Thema 2019 bekend!

THEMA 2019 BEKEND!

"De HSV in Willy Wonka's Wereld"

Oftewel: Hènig Slepvèèntlaand wordt omgetoverd tot de chocoladefabriek van Willy Wonka!

Noteer in je agenda: opgeven kan vanaf 1 september. Wees er snel bij want vol=vol!

Kerstboom actie

Sinterklaas is nog niet het land uit en het kerstgevoel begint al bij menig persoon te kriebelen! Waar een mooie kerstboom voor veel gezelligheid zorgt, is het regelen van zo’n kerstboom een ware nachtmerrie.

De Hènige Slepvèènt wil u graag ontlasten en heeft in samenwerking met Flora Natura Twente een actie op touw gezet!

Geen gezeur meer met dennennaalden in de auto, uw kerstboom wordt gewoon thuisbezorgd! Met, of zonder kluit, alles is mogelijk!

Vul hier (www.henigeslepveent.nl/kerstboom) uw wensen in en de kerstboom zal op zaterdag 9 december bezorgd worden bij u thuis! Levering tot op de plek! 

Ook is het mogelijk om op vrijdagmiddag 8 december van 13:30 tot 17:00 uur en zaterdag 9 december van 9:00 tot 16:00 een kerstboom uit te zoeken. Die week erop 15 en 16 december idem dito. Dit kan zowel bij autobedrijf Lenferink aan de Vasserweg in Ootmarsum en aan de Tubbergerdijk 4 in Nutter. Hier komt dan een label aan met naam en adres en de boom wordt diezelfde dag nog bezorgd door de Slepvèènt.