Lid worden

De carnavalsvereniging de Hènige Slepvèènt is de gezelligste carnavalsvereniging van de gemeente Dinkelland. Ook jij kunt lid worden van deze vereniging!

Je voordelen:
· Carnaval vieren in en rondom Oud Ootmarsum.
· Korting op busreisjes, naar diverse uitgaansgelegenheden in en buiten de regio.
· Meelopen met tenminste drie carnavalsoptochten, waaronder o.a. Ootmarsum en Albergen.
· Deelnemen aan diverse andere carnavalsfeesten.
· Uitnodiging voor de ledenvergadering.
· De 'Noaproat' ontvangen na de carnaval, met daarin alle gebeurtenissen van de carnaval.
· Je bent niks verplicht, je mag………

Het ledengeld bedraagt jaarlijks 12,50 euro. Zoveel voordelen voor slechts 12,50 euro!!

Dus word lid van onze carnavalsvereniging en profiteer van de vele voordelen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande regels goed te lezen en ons te machtigen het ledengeld jaarlijks van je rekening af te schrijven.

De contributie is als volgt vastgesteld:

Nader verklaard:

· De hoogte van de contributie zal jaarlijks, aan het begin van een nieuw kalenderjaar, tijdens de jaarvergadering, door het bestuur van de C.V. de Hènige Slepvèènt worden vastgesteld.
· Door het invullen en inleveren van de machtiging, machtig je ons om de verschuldigde contributie van je rekening af te schrijven.
· Je bent de contributie verschuldigd wanneer je jezelf als lid aanmeldt. Deze aanmelding kan zowel mondeling als schriftelijk geschieden.
· Een nieuw carnavalsseizoen begint op 1 april en eindigt op 31 maart.
· De contributie wordt jaarlijks geïnd. De datum is bij benadering 10 oktober.
· Je kunt het lidmaatschap vóór 1 maart opzeggen.
· De machtiging komt te vervallen nadat je het lidmaatschap hebt opgezegd en eventueel nog verschuldigde contributie hebt voldaan.
· De machtiging geldt alleen voor de incasso van de verschuldigde contributie, de machtiging geldt niet voor eventuele andere activiteiten of betalingen.
· In alle gevallen waarin de bovengenoemde punten niet voorzien, kan het bestuur, in redelijkheid, nadere regels stellen.

Om lid te worden vul je even dit formulier in en zorgt dat het komt bij secretaris Lieke De Witte p.a. Springendal 2a, 7637PX te Oud Ootmarsum.

Ook is het mogelijk om lid te worden van de club van 50. Hierbij steun je de vereniging met een hogere contributie van 50 euro. Hiervoor vul je dit formulier in.