Plak & Patat avond

Plak & Patat avond

Yes! Aanstaande woensdag is het weer zover: onze jaarlijkse Plak en Patat avond! Vind jij het leuk om onze wagenbouwers een handje te helpen met het plakken van de carnavalswagen? Trek dan gauw je oude kleren uit de kast en kom gezellig langs. Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud. Aansluitend wordt er voor patat gezorgd. Want waar hard wordt gewerkt, wordt ook heerlijk gegeten! Wie zien we woensdag allemaal?

Blief Thoes 3rd edition

Blief Thoes 3rd edition

C.V. De Hènige Slepvèènt organiseert op zaterdag 12 februari 2022 wederom een grandioos online event! Na een zeer succesvolle eerste en tweede editie gaan we nu nog grootser uitpakken met een avondvullend programma vol entertainment. Het digitale event is voor iedereen. Jong, oud, leden en niet-leden in alle plaatsen in Twente, Nederland en daarbuiten.

Lees meer!

Feest!

Beste buurtbewoners,

Het is alweer 23 jaar geleden dat een aantal fanatieke carnavalsliefhebbers met elkaar om de tafel zaten en de carnavalsvereniging de Hènige Slepvèènt oprichtten. Vorig carnavalsseizoen waren we niet in de mogelijkheid deze mijlpaal te vieren; en daarom reden voor een extra feestelijk jaar. En wie jarig is, trakteert!


Lees hier meer