Blief Thoes 3rd edition

Blief Thoes 3rd edition

C.V. De Hènige Slepvèènt organiseert op zaterdag 12 februari 2022 wederom een grandioos online event! Na een zeer succesvolle eerste en tweede editie gaan we nu nog grootser uitpakken met een avondvullend programma vol entertainment. Het digitale event is voor iedereen. Jong, oud, leden en niet-leden in alle plaatsen in Twente, Nederland en daarbuiten.

Lees meer!

Feest!

Beste buurtbewoners,

Het is alweer 23 jaar geleden dat een aantal fanatieke carnavalsliefhebbers met elkaar om de tafel zaten en de carnavalsvereniging de Hènige Slepvèènt oprichtten. Vorig carnavalsseizoen waren we niet in de mogelijkheid deze mijlpaal te vieren; en daarom reden voor een extra feestelijk jaar. En wie jarig is, trakteert!


Lees hier meer

Blief Thoes 2nd edition

Blief Thoes 2nd edition

C.V. De Hènige Slepvèènt organiseert op zondag 14 februari 2021 wederom een grandioos online event! Na een zeer succesvolle 1ste editie gaan we nu nog grootser uitpakken met een avondvullend programma vol entertainment. Het digitale event is voor iedereen. Jong, oud, leden en niet-leden in alle plaatsen in Twente, Nederland en daarbuiten.

Lees meer!

Blief Thoes!

Blief Thoes!

C.V. De Hènige Slepvèènt organiseert op zaterdag 21 november 2020 een grandioos online event, genaamd "Blief Thoes". Carnaval kan komend seizoen helaas niet doorgaan zoals andere jaren vanwege alle Covid-19 maatregelen. De Slepvèènt komt daarom met een online event om het thoes toch gezellig te maken. Juist nu er veel sociale activiteiten om ons heen weg vallen voelen wij ons geroepen iets extra’s te doen. Wij als vereniging proberen met dit evenement mensen met elkaar te verbinden en via het scherm een woarm geveul bij iedereen de huiskamer in te bloazen. Het motto van deze avond is net als alle Cornona maatregelen, blief thoes! Want dit event mag je natuurlijk niet missen.

Lees verder