Opgave optochten Carnaval 2018

Alaaf Hènige Slepvèènt, Hènige Slepwichter en al dat andere carnavalsgespuis!


Carnaval 2018 staat weer in ’t vooruitzicht en ook dit jaar zullen we weer van de partij zijn bij de optochten in Albergen, Ootmarsum en Geesteren!  
Ons thema dit jaar is “De Hènige Slepvèènt spreidt haar vleugels uit”, met andere woorden dit jaar worden we omgetoverd tot een groep kleurrijke vogels.
De kosten per pak voor volwassenen zijn € 20,- en voor kinderen € 15,-. De kosten voor de bussen bedragen € 5,- per optocht.


Je kunt je hier aanmelden: http://henigeslepveent.nl/vereniging/aanmelden-optochten


BELANGRIJK: OPGEVEN KAN TOT 1 DECEMBER 2017! We hebben 150 plekken beschikbaar, wees er dus zo snel mogelijk bij want VOL = VOL!

P.S. Mocht je willen helpen bij het maken van de pakken of het bouwen van de wagen?
Stuur een berichtje naar Lieke de Witte (06-13185960) voor het maken van de pakken
of Wouter Oude Vrielink (06-13784708) voor het bouwen aan de wagen, graag na 17.30
uur.

Zomercarnaval Twente 2017

C.V. De Hènige Slepvèènt Presenteert: 2de Editie Zomercarnaval 

Noteer nu in je agenda: zaterdag 19 Augustus 2017 vanaf 20:00 uur

Graag willen wij u en alle carnavalsverenigingen uitnodigen voor dit geweldige feest. Doel van de avond is een gezellige ongedwongen avond te hebben in de zomerse sfeer.

Het paradepaardje van deze avond is de DJ battle die na het daverende succes van de eerste editie natuurlijk niet mag ontbreken!! Iedere vereniging kan zich hier een DUO voor op laten geven middels: zomercarnaval@henigeslepveent.nl. Het gaat om de muziek keuze, maar natuurlijk nog veel meer of het DJ Duo in staat is op een geweldige sfeer neer te zetten en de zaal op de kop krijgt. Hiervoor is circa 15 minuten per duo gereserveerd. Muziek kan worden mee genomen op een USB-stick. Door een onafhankelijk jurypanel worden de DJ duo's beoordeeld. Hierbij wint het beste DJ duo een naast de eeuwige roem ook een hoogstaande prijs die op korte termijn wordt gepubliceerd op onze Facebook pagina. 

GRATIS ENTREE

Dit feest word gehouden bij:

  • Beim Schweinswirt im Koningshoek
  • Uelser Diek 28,49843 Halle
  • net over de grens bij Oud Ootmarsum

Steekje Los Feest: het grootste carnavalsfeest zonder steken!

Het gezamenlijke feest van De Henige Slepveent, De Siepeljonkers, De Keistenen en de Othmarridders. Uitgangspunt: een feest voor de hele bevolking van de parochie Ootmarsum, waarbij de carnavalssteek en het pak wordt thuisgelaten. Dit jaar presenteren de Othmarridders op vrijdag 27 januari het Steekje Los Feest bij Gasterij Oatmössche. Entree gratis! Tot dan!