Aanmelden optochten 2020

Alaaf Hènige Slepvèènt, Hènige Slepwichter en al dat andere carnavalsgespuis!

Carnaval 2020 staat weer in ’t vooruitzicht en ook dit jaar zullen we weer van de partij zijn bij de optochten in Ootmarsum en Geesteren. Afgelopen jaar hebben we meegelopen in Langeveen in plaats van Albergen. Dit jaar willen we kijken wat de belangstelling is voor beide optochten. Dit betekent dat je je voor beide optochten op kunt geven, het minimale aantal optochtlopers per optocht is 75 personen. Mocht er bij een optocht minder animo zijn dan 75 optochtlopers, zullen we niet meelopen aan de desbetreffende optocht.

Kortom, drie óf vier leuke optochten waar we met een grote loopgroep en mooie wagen aan mee zullen doen!

Ons thema dit jaar is “De Hènige Slepvèènt raced tegen de klok”!

De kosten per pak voor volwassenen zijn € 20,- en voor kinderen € 15,-. De kosten voor de bussen bedragen € 5,- per optocht.

BELANGRIJK: OPGEVEN KAN TOT 1 OKTOBER 2019! We hebben 150 plekken beschikbaar, wees er dus zo snel mogelijk bij want VOL=VOL!

P.S. Mocht je willen helpen bij het maken van de pakken of het bouwen van de wagen? Stuur een berichtje naar Lieke de Witte (06-13185960) voor het maken van de pakken of Wouter Oude Vrielink (06-13784708) voor het bouwen aan de wagen!

Helaas, het aanmelden is vol!