Blief Thoes!

Carnaval kan dit seizoen helaas wederom niet doorgaan zoals andere jaren vanwege alle COVID-19 maatregelen. De Slepvèènt komt daarom wederom met een online event op 12 februari 2022 om het thuis toch gezellig te maken. Juist nu er veel sociale activiteiten om ons heen weg vallen voelen wij ons geroepen iets extra’s te doen. Wij als vereniging proberen met dit evenement mensen met elkaar te verbinden en via het scherm een woarm geveul bij iedereen de huiskamer in te bloazen. Het motto van deze avond is net als alle Corona maatregelen, blief thoes! 

Zoals jullie van ons gewend zijn is iedereen van harte welkom, sterker nog, we hopen van harte dat de carnavalsverenigingen en inwoners in en rond Hènig Slepvèèntláánd allemaal deze avond mee willen vieren met ons! De avond zal onder andere in het teken staan van de unieke Hènige Slepvèènt quiz die gepresenteerd zal worden door twee sublieme quizmasters. 

Natuurlijk mag onze befaamde loterij deze avond niet ontbreken. We hebben prachtige prijzen in de aanbieding die allemaal mogelijk gemaakt worden door bedrijven die de vereniging een warm hart toedragen en waar we altijd van op aan kunnen. In de komende weken zullen we op onze sociale media kanalen een aantal loterijprijzen presenteren. Je kunt net zoveel loten kopen als je wilt. Dus hoe meer loten, hoe meer kans.

Het programma zal omlijst worden door muzikaal vermaak en onze razende reporter die live bij de quizdeelnemers zal aanbellen en op locatie verslag zal doen. Voor de winnaar van de quiz hebben wij een karakteristieke Hènige Slepvèènt hoofdprijs welke dezelfde avond nog wordt bezorgd door de razende reporter. Kortom een fantastisch gevarieerd programma voor een gezellige avond thoes. 

Zoals jullie van ons mogen verwachten denken wij ook aan de inwendige mens en zijn we niet lullig met porties. Daarom hebben we de Borrelbox Bier en de Borrelbox Wijn die via onze website besteld kunnen worden. In de Borrelbox Bier zitten niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, niet 5, niet 6, niet 7 maar liefst 8 mooie bieren om de dorst te lessen. In de Borrelbox Wijn zitten 2 fraaie flessen wijn. Daarnaast zitten in beide borrelboxen ook een Smikkelbox met daarin diverse lekkernijen. Als je een borrelbox besteld is dit tevens je deelnamebewijs aan de unieke Henige Slepvèènt Quiz. En om helemaal groots uit te pakken bevat een borrelbox twee lootjes voor de loterij zodat iedereen in de race is voor mooie prijzen tijdens de loterij. En dit alles voor maar € 30,- per borrelbox. En om het helemaal compleet te maken wordt het ook nog op zaterdag 12 februari 2022 tussen 12:00 uur en 18.00 uur bij je thuis bezorgd door de kearls van de Sleppersroad. Wat een service! Zorg dat je thuis bent want dan kunnen de flessen direct de koelkast in!

Het is ook mogelijk om extra loten bij te bestellen op onze website. Dit wordt erg gewaardeerd en hiermee steun je C.V. De Hènige Slepvèènt zodat we ook in de toekomst mooie dingen kunnen blijven organiseren.

De borrelbox en loten zijn te bestellen via onderstaande knop. Dit geeft u direct toegang tot het online event en de quiz. Met het kopen van loten support u de vereniging. Op zaterdag 12 februari 2022 tussen 12:00 uur en 18.00 uur bezorgen wij uw borrelbox thuis.

Dus even samengevat:

  • Meld je via deze website aan voor het Blief Thoes event door één of meerdere Borrelbox(en) te bestellen en krijg toegang tot het online event.
  • Bestel eventueel extra loten voor de loterij.
  • Zorg dat je zaterdag 12 februari 2022 tussen 12:00 en 18:00 uur thuis bent om de Borrelbox in ontvangst te nemen en 's avonds rond 19:30 uur klaar zit met PC, laptop of tablet om het online event te kunnen bijwonen.
  • Het programma duurt tot ongeveer 23:00 uur.

Bij bestelling van een borrelbox wordt u gevraagd om uw 06-nummer en e-mailadres op te geven. Deze hebben we nodig om u de juiste links te sturen voor het online Blief Thoes event. Ook zullen we u via deze kanalen een instructie toesturen waarin u stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot het online event. Mochten er toch nog vragen zijn neem dan contact met ons op. Onze helpdesk zit klaar om u te helpen.

Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk de aanmeldboxen